Συνάντηση Δημάρχου Σητείας με την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Κρήτης "ΚΝΩΣΣΟΣ"

 Τον Δήμαρχο Σητείας κ. Γεώργιο Ζερβάκη, επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του,  η Ένωση Τουριστικών Διαμερισμάτων Σητείας , εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ανατολικής Κρήτης, παρουσία και του κ. Άρη Στρατάκη, Διευθυντή του ΕΟΤ Κρήτης.


Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και μέλη των κατά τόπους Συλλόγων Καταλυμάτων, Παλαικάστρου, Μακρύ Γιαλού, Ζάκρου, Ξερόκαμπου.


Στόχος της συνάντησης ήταν  η έναρξη μιας γόνιμης συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας και του Δήμου Σητείας,  ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις  προς όφελος των επαγγελματιών του τουρισμού, αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.Στην συζήτηση, παρατέθηκαν αιτήματα και προτάσεις των επαγγελματιών του κλάδου προς εξέταση, σε μια προσπάθεια να συνυπολογιστούν στον γενικότερο τουριστικό σχεδιασμό του Δήμου.


Ο Δήμαρχος Σητείας αναφέρθηκε εκτενώς στις προσπάθειες που έχουν γίνει, παρά τις αντίξοες συνθήκες της προηγούμενης τετραετίας,  από την Επιτροπή Τουρισμού, οι οποίες έχουν αλλάξει ριζικά την οπτική μέσα από την οποία βλέπουν πλέον τη Σητεία οι παράγοντες του τουρισμού, σε εσωτερικό και εξωτερικό, με εμφανή αποτελέσματα στην τοπική οικονομία.


Η δέσμευση για  διαρκή προσπάθεια, με συνέργειες όλων των εμπλεκομένων με το τουριστικό προϊόν της περιοχής, είναι  δεδομένη, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την προοπτική  διεύρυνσης της τουριστικής δυνατότητας της περιοχής.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........