Στον Δήμαρχο Χανίων ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης

 Τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, επισκέφθηκε στο Δημαρχείο, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Νίκος Σπυριδάκης, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, Ταξίαρχο Γιώργο Μαστραντωνάκη.


Από πλευράς του Δήμου Χανίων στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γιώργος Φραγκιαδάκης, και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Νικηφοράκης.Ο Δήμαρχος Χανίων καλωσορίζοντας τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή στο Γραφείο του, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα, επισημαίνοντας τη διαρκή στήριξη του Δήμου Χανίων στην αδιάκοπη προσπάθεια της Αστυνομίας για να διατηρήσει το αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινωνία.  


Στη συνέχεια ο κ. Σημανδηράκης αναφέρθηκε στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Χανίων τα τελευταία χρόνια, μεταξύ άλλων αυτά της στάθμευσης, του ελέγχου του δημόσιου χώρου καθώς και της διασφάλισης της ομαλής κυκλοφορίας εντός του αστικού και εμπορικού κέντρου, ιδίως την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο Υποστράτηγος από την πλευρά του διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Χανίων για τις συνεχείς προσπάθειες της αστυνομίας, στα ζητήματα τήρησης της νομιμότητας και της ασφάλειας στα Χανιά συγκεκριμένα, αλλά και στο νησί συνολικά, ενώ δήλωσε αρωγός και υποστηρικτής των πρωτοβουλιών του Δήμου στη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Παράλληλα, εκφράστηκαν τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Χανίων και στην προαγωγή του κ. Μαστραντωνάκη στον βαθμό του Ταξιάρχου, επιβεβαιώνοντας την καλή συνεργασία της τοπικής αστυνομίας με τον Δήμο τα προηγούμενα χρόνια


Με το πέρας της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και εκδόσεων.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........