Δήλωση Δημάρχου Χερσονήσου για εκλογές ΠΕΔ

 Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την Π.Ε.Δ. Κρήτης, ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:


«Το εκλεκτορικό σώμα της Π.Ε.Δ. έλαβε την απόφαση του, η οποία είναι απόλυτα σεβαστή. Θερμά συγχαρητήρια στην παράταξη «Ενιαία Κρήτη» και στον συνάδελφο Γιώργο Μαρινάκη. Όπως είπαμε από την αρχή αυτής της πορείας, στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα και η επόμενη ημέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους. Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους όσοι στήριξαν την παράταξη και την υποψηφιότητα μου.


Ήδη από σήμερα ωστόσο, οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά τα μεγάλα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις. Συνεχίζουμε ενωμένοι για το Δήμο μας, για την Κρήτη μας. 


Οι πολίτες της Κρήτης έχουν βάλει υψηλά τον πήχη για εμάς κι οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους. Εύχομαι τόσο μέσα από την Π.Ε.Δ. , όσο και από κάθε δήμο χωριστά, να δουλέψουμε συντονισμένα και συλλογικά, για την αναπτυξιακή προοπτική που έχει ανάγκη ο τόπος μας».

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........