Συμπαράσταση της Δημοτικής Παράταξης ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ προς τους πρώην εργαζομένους/συμβασιούχους στον Δήμο Ηρακλείου

 Αναφορικά με το αίτημα πρώην εργαζομένων/συμβασιούχων στον Δήμο Ηρακλείου που τέθηκε προς συζήτηση ως θέμα 2 εκτός ημερήσιας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 4/3/2024 η Δημοτική Παράταξη ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ με τις τοποθετήσεις της κατά τη Συνεδρίαση του ΔΣ εξέφρασε πολιτικά τη συμπαράσταση της προς τους εργαζόμενους. 


Σε ότι αφορά το προτεινόμενο  κείμενο από τον Δήμαρχο Ηρακλείου για τη διαμόρφωση ψηφίσματος, κρίναμε ότι πρέπει να περιέχει την ακόλουθη προσθήκη, η οποία όμως από ότι είδαμε δεν έγινε αποδεκτή από τη Δημοτική Αρχή, καθώς στο κατά πλειοψηφία Ψήφισμα που εξέδωσε και ενημερωθήκαμε σχετικώς από τα ΜΜΕ, δεν συμπεριλαμβάνεται. Η προτεινόμενη προσθήκη μας: «Το Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνει τη στήριξη και την αλληλεγγύη του στο δικαστικό αγώνα και στο εύλογο αίτημα των εν λόγω πρώην εργαζομένων και ταυτόχρονα αναγνωρίζει την πολύτιμη προσφορά τους στις υπηρεσίες του Δήμου μας».
Σε κάθε περίπτωση από την πλευρά μας ευχόμαστε να ευοδωθεί το ζήτημα με τον ορθότερο τρόπο. Τέλος και γενικότερα πιστεύουμε ότι για το θέμα των συμβασιούχων των ΟΤΑ αρμόδια για την οριστική λύση είναι η Κεντρική Διοίκηση. 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........