Με απόλυτη επιτυχία και η δεύτερη εκδήλωση των εθελοντών της Δημοτικής Παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» με θέμα: «Πώς να μεγαλώσουμε υγιή κι ευτυχισμένα παιδιά στην ψηφιακή εποχή»

 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη δράση της εθελοντικής ομάδας Παιδείας, Δια βίου Μάθησης & Αθλητισμού της Δημοτικής Παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» την Δευτέρα 11/3, στο 45ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, με την ομιλία της Ροδούλας Καφτάκη με θέμα «Πώς να μεγαλώσουμε υγιή και ευτυχισμένα παιδιά στην ψηφιακή εποχή».


Η ομιλήτρια αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της διαπαιδαγώγησης των παιδιών στην ψηφιακή παιδεία. Μίλησε για τους διαδικτυακούς κινδύνους, τον διαδικτυακό εθισμό και τις επιπτώσεις που έχει η αλόγιστη χρήση του, ενώ ταυτόχρονα, στον προαύλιο χώρο, οι γυμνάστριες του σχολείου είχαν ετοιμάσει αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια για τα παιδιά.


Σημαντική ήταν η προσέλευση γονέων, οι οποίοι με αυξημένο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την ομιλία και συμμετείχαν διαδραστικά, την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν ψυχοκινητικά παιχνίδια.

Το «Δικαίωμα στην Πόλη» ευχαριστεί θερμά την Ροδούλα Καφτάκη για την άψογη συνεργασία μας, τον διευθυντή του 45ου Δημοτικού σχολείου Χρήστο Ντρουμπογιάννη, τις εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Ισμήνη Σταυροπούλου και Κατερίνα Τερζάκη, καθώς και όλους τους γονείς και τα παιδιά που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη δράση είχε πραγματοποιηθεί και στο 26ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........