Πανλασιθιώτικο Συλλαλητήριο στο Σελινάρι με την συμμετοχή του δήμου Σητείας

  Την Πέμπτη 28 Μαρτίου, το Λασίθι συσπειρώνει τις δυνάμεις του και διατρανώνει την κοινή του θέση για στήριξη και διατήρηση της πλήρους λειτουργείας των Νοσοκομείων του Νομού, στο Πανλασιθιώτικο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σελινάρι.


Ο Δήμος Σητείας, διαχρονικά και με συνέπεια, στηρίζει και διεκδικεί την αναβάθμιση και στελέχωση των Νοσηλευτικών Μονάδων, όχι μόνο της Σητείας αλλά ολόκληρου του Νομού.


Η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, είναι υποχρέωση της πολιτείας ως κοινωνικό αγαθό προς όλους, με προτεραιότητα σε περιοχές απομακρυσμένες και μειονεκτικές όπως το Λασίθι.Παραμένουμε αρωγοί και συμμέτοχοι σε όλες τις προσπάθειες και διεκδικήσεις του Λασιθιώτικου λαού και καλούμε την Σητειακή κοινωνία, να δώσει δυναμικό παρών στο Πανλασιθιώτικο Συλλαλητήριο, στο Σελινάρι στις 28 του Μάρτη, ώρα 12:00μ.μ.


Στην προσπάθεια του Δήμου για διευκόλυνση των συνδημοτών και των εργαζομένων του Δήμου, θα διατεθούν 3 λεωφορεία μεταφοράς, με σημείο αφετηρίας το Συντριβάνι, στις 10.00 π.μ.


Σας καλούμε να δώσετε το παρών για ένα δυναμικό και ενωτικό συλλαλητήριο.


Πανλασιθιώτικο Συλλαλητήριο στο Σελινάρι με την συμμετοχή του δήμου Σητείας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........