Ο Δήμος Μαλεβιζίου παρέλαβε δύο νέα οχήματα για τις ανάγκες του προγράμματος του Βοήθεια στο Σπίτι

 Δύο νέα επιβατικά οχήματα παρέλαβε ο Δήμος Μαλεβιζίου, για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, με προϋπολογισμό 35.000 που προέρχονται από ίδια έσοδα του Δήμου.


Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, κατά την παραλαβή των δύο νέων οχημάτων, τόνισε πως ο στόχος της δημοτικής αρχής για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών προς τους δημότες και ειδικά προς τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες πληθυσμού, περνά μέσα και από τον εκσυγχρονισμό των μέσων με τα οποία οι εργαζόμενοί καλούνται να τις παρέχουν.


Κατά την παραλαβή των οχημάτων παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Παρασύρης και Άρης Σαλούστρος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Γιώργος Παναγιωτάκης, και εργαζόμενοι στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.

Με την παραλαβή των δύο νέων οχημάτων αναβαθμίζονται σημαντικά οι υπηρεσίες προς τους ευάλωτους συμπολίτες μας μέσα από το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι και παρέχεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια τόσο των πολιτών όσο και των υπαλλήλων του Δήμου κατά τις μετακινήσεις τους.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........