Οι Ωραίες Γυναίκες Της Κρήτης

 Η Κρήτη φημίζεται για τις όμορφες γυναίκες που τις κάνει να διακρίνονται εντός και εκτός συνόρων. Κρίμα που, τις περισσότερες φορές, αρνούνται να αφήσουν την Μεγαλόνησο. Αυτές είναι εκείνες που γνωρίζει η υπόλοιπη Ελλάδα!

Ελένη ΠετρουλάκηΤο κορίτσι από την Σητεία μπήκε στην ζωή μας ως τηλεοπτική γυμνάστρια το 1992 (στον Πρωινό Καφέ της Κορομηλά) και από τότε παραμένει σταθερά η πιο φαντασμαγορικά γυμνασμένη Ελληνίδα παρότι έχει πια κάνει τρία παιδιά και αγγίζει τα σαράντα.

Το στήθος της, ενδεχομένως το καλύτερο που έχει ποτέ παράγει η χώρα, κανονικά αξίζει από μόνο του να μπει στο Hall of Femme.

Με άλλα λόγια, η Ελένη Πετρουλάκη είναι απλά αξεπέραστη.


Αγγελίνα Ματαλιωτάκη

tromaktiko3719__1_

Την πρώτη φορά που βλέπεις την 23χρονη Κρητικιά από τον Άγιο Νικόλαο από κοντά, απλά σταματάς να αναπνέεις. Όλη η κλάση της Μαρίας Κάλλας πακεταρισμένη σε ένα κορμί με καμπύλες σε όλα τα σωστά σημεία. Η θητεία της Αγγελίνας Ματαλιωτάκη δίπλα στο Θέμο τελείωσε άδοξα. Αλλά είναι αρκετά μικρή, φιλόδοξη και ατακαδόρισσα ώστε είναι βέβαια ότι θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

tromaktiko3719__2_Χρύσα Δρακάκη

tromaktiko3720

Μπορεί η Χρύσα Δρακάκη να μεγάλωσε ανάμεσα στα Χανία και το Ρέθυμνο, αλλά τα πάντα πάνω της έχουν μυρωδιά από Baywatch. Το πρόσωπο της, το στήθος της, το γυμνασμένο (όσο πρέπει) σώμα της, ακόμη και το τατού τριαντάφυλλο που δεσπόζει στους καλοσχηματισμένους γλουτούς της. Μας συστήθηκε στα Playmate του 2009 (όπου κέρδισε τον τίτλο Super Star) και από τότε όλο και σε κάποιο περιοδικό συναντιόμαστε


Σύλβια Παπαδάκη

tromaktiko3721


H Χανιώτισσα Σύλβια Παπαδάκη ξεκίνησε με ένα γυμνό μπαμ, αυτό που της ήταν απαραίτητο για να στεφθεί Playmate 2008. Και μετά άρχισε να γδύνεται όλο και λιγότερο και να περπατάει σε πασαρέλες όλο και περισσότερο. Το αποτέλεσμα ήταν εδώ και κάποιους μήνες να έχει ξεφύγει από την μίζερη ελληνική πραγματικότητα, κάνοντας μια αξιοπρεπή προσπάθεια να κάνει όντως καριέρα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Μαρία Τσαγκαράκη

tromaktiko

Η Μαρία Τσαγκαράκη είναι ότι πλησιέστερο στο ιδεώδες της Κρητικής ομορφιάς έχει σκάσει μύτη τα τελευταία χρόνια. Μέχρι τώρα οι διακρίσεις της περιλαμβάνουν τους τίτλους Μιςς Κρήτη 2009, Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2010 και Miss Globe Cosmopolitan 2011. Μια καλή αρχή. Αν και είναι φανερό ότι έχει τις προδιαγραφές για ακόμη περισσότερη δημοσιότητα.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........