Ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου ο όμιλος ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός Α.Ε.

 Ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση των Super Market ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ για την προσφορά τους προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο και στις προσπάθειες που καταβάλει για την στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.


Ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Βαγγέλης Παρασύρης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Κώστας Μπέζος συναντήθηκαν με τον γενικό διευθυντή κ. Γ. Σωμαράκη, τον διευθυντή εμπορικού τμήματος κ. Γ. Αντωνιδάκη και την διευθύντρια marketing κα Σ. Μαυρογιαννάκη του ομίλου ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε τους ευχαρίστησαν για την διάθεση μίας ποσότητας τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά κυρίως για την προθυμία τους να γνωρίσουν τη δομή, το έργο που να επιτελεί και να συζητήσουν με ποιους τρόπους μπορούν έμπρακτα να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου και στο μέλλον.

Εκτός από την ποσότητα τροφίμων διατέθηκαν επίσης και λαμπάδες ενόψει του Πάσχα για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........