Πρόταση του Δημάρχου Σητείας για τιμητική ονοματοδοσία στη μνήμη του Φοίβου Ιωαννίδη

 Ομόφωνα θετικής αποδοχής, από όλες της πλευρές του Δημοτικού Συμβουλίου, έτυχε η πρόταση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, για ονοματοδοσία δημοσίας οδού εντός της πόλης, τιμώντας τον εκλιπόντα Φοίβο Ιωαννίδη, στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου.


Το θέμα θα τεθεί και πάλι προς ψήφιση σε επόμενη Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία από την αρμόδια επιτροπή ονοματοδοσίας. Στα πλαίσια των Ειδικών Συνεδριάσεων Λογοδοσίας, σύμφωνα με τον κανονισμό τους,  δεν υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης και λήψης τέτοιου είδους αποφάσεων.


Στην πρόταση του ο Δήμαρχος Σητείας σημείωσε: «Εκτιμώ ότι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους και έχουν συμβάλει στην ποιοτική εξέλιξη όλων μας, θα πρέπει να τιμώνται. Αφού, όπως θα έπρεπε, δε συμβαίνει αυτό εν ζωή, ας γίνει μετά θάνατο. Ζητώ τη θετική σας γνώμη ώστε να δοθεί το όνομα του Φοίβου Ιωαννίδη σε έναν δημόσιο δρόμο της πόλης».

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........