Ξεκίνησε η ναυαγοσωστική κάλυψη στις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου Χερσονήσου από 1η Ιουνίου

 Στις πολυσύχναστες παραλίες του κατεξοχήν τουριστικού Δήμου Χερσονήσου έχει εξασφαλιστεί η παρουσία ναυαγοσωστών από την 1η Ιουνίου, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Θεμάτων, Εμμανουήλ Πλευράκη και το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας με την επωνυμία: «ΧΑΧΛΙΟΥΤΑΚΗ ΜΥΡΩΝ ΙΚΕ», παρουσία του Δημάρχου Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη.


Ο Δήμος Χερσονήσου βρίσκεται σε ετοιμότητα ναυαγοσωστικής κάλυψης για την τρέχουσα τουριστική περίοδο και έχει διασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις που προκύπτουν από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και αφορούν στην προστασία των λουόμενων.


Κάθε ναυαγοσώστης είναι εφοδιασμένος με τον προβλεπόμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και η υπηρεσία της ναυαγοσωστικής κάλυψης παρέχεται ανελλιπώς σε καθημερινή βάση, επτά ημέρες την εβδομάδα για τέσσερις μήνες, από 1η Ιουνίου 2024 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........