Κάλεσμα του δήμου Χανίων και της περιφέρειας, να ενισχύσουν ως εθελοντές το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου, όσοι πολίτες ενδιαφέρονται

 "Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής του βιβλίου, προσφέροντας εθελοντικά την υποστήριξή σας για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του πολιτιστικού προγράμματος". 


Με το μήνυμα αυτό ο Δήμος Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης που συνδιοργανώνουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων από την Τετάρτη 26 έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου, καλούν όσους ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν το φεστιβάλ ως εθελοντές.


Οι εθελοντές θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία, συμβάλλοντας, όπως επισημαίνει η δημοτική αρχή στα Χανιά, ενεργά στην υλοποίηση του πενθήμερου φεστιβάλ, αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες που σχετίζονται με την υποδοχή και καθοδήγηση του κοινού, καθώς και την επίβλεψη της ομαλής ροής των εκδηλώσεων, πάντα σε στενή συνεργασία με την ομάδα έργου. 




Για να συμμετάσχετε ως εθελοντές/τριες, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:



 https://bit.ly/CBF2024-ethelontes έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε την αίτησή σας μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: chaniabookfestival@gmail.com. Βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σας είναι οι άριστες δεξιότητες επικοινωνίας, η καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, και φυσικά, η αγάπη για τα βιβλία!



Το Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων τον οποίο χαρακτηρίζουν δήμος και περιφέρεια ως δυναμικό πολιτιστικό θεσμό, φιλοδοξεί να διευρύνει τη φιλαναγνωσία, καθιστώντας τα Χανιά σημείο συνάντησης σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, ακαδημαϊκών, διανοουμένων και ανθρώπων του βιβλίου από όλο τον κόσμο.


ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........