Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Δράσεις ευαισθητοποίησης από το Δήμο Μαλεβιζίου σε Αμμουδάρα, Κρουσώνα και Τύλισο

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμος Μαλεβιζίου οργανώνει δράσεις ευαισθητοποίησης, σχετικά με τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και τις πρακτικές που μπορούμε να υιοθετήσουμε στην καθημερινή μας ζωή για έναν πιο βιώσιμο πλανήτη.


Το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουνίου, μικροί μαθητές από το 1ο νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας καθώς και από το 48ο νηπιαγωγείο Ηρακλείου θα καθαρίσουν τμήμα της παραλίας στην Αμμουδάρα, στο ύψος του 1ου νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας, με τη συνδρομή μελών του ΚΑΠΗ Γαζίου, της Κοινότητας Γαζίου, της υπηρεσίας Καθαριότητας και της ΜΑΕΔΗΜ.


Επίσης ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Κρουσώνα, την Ενορία Κρουσώνα, τον Πολιτιστικό, Εμπορικό και Οικοδομικό σύλλογο Κρουσώνα καθώς και το 1ο και 2ο νηπιαγωγείο και το 1ο και 2ο Δημοτικό σχολεία Κρουσώνα θα πραγματοποιήσουν ευαισθητοποίησης και καθαριότητας με αφετηρία την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.


Τέλος στην Τύλισο, το Δημοτικό Σχολείο σε συνεργασία την Τοπική Κοινότητα, το Δήμο Μαλεβιζίου και τη ΜΑΕΔΗΜ έχουν οργανώσει δράση καθαριότητας την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 8.30 με αφετηρία την αυλή του σχολείου.

Τις δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος συντονίζουν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Μαρίνα Βογιατζή, Καθαριότητας Μανόλης Βίστης. Περιβάλλοντος Φάνης Κοκκινάκης και ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γρηγόρης Περυσινάκης.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........