Οι μαθητές στο Μαλεβίζι έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος

 Το δικό τους μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος έστειλαν μικροί μαθητές, στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, σε Γάζι, Κρουσώνα και Τύλισο.

Στην Αμμουδάρα οι μικροί μαθητές από το 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας και το 48ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου συνεργάστηκαν άψογα με τα μέλη του ΚΑΠΗ Γαζίου και καθάρισαν ένα μεγάλο τμήμα της παραλίας στέλνοντας και ένα μήνυμα στους δεκάδες λουόμενους καθαρές θάλασσες και ακτές.

Στον Κρουσώνα τα δρώμενα από τους μαθητές των δημοτικών σχολείων αλλά και του νηπιαγωγείου είχαν στόχο την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων με έμφαση την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση υλικών.

Ανάλογη δράση έγινε και στην Τύλισο όπου μαθητές του Δημοτικού Σχολείου όργωσαν όλο το χωριό μαζεύοντας σκουπίδια προτρέποντας του μεγαλύτερους να είναι πιο προσεκτικοί και να μην πετάνε σκουπίδια παντού.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........