Διαγωνισμός Ανακύκλωσης στα Πολύκεντρα Ανακύκλωσης του Δήμου Χερσονήσου

 Ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου και στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης διοργανώνεται μεγάλος Διαγωνισμός Ανακύκλωσης στον Δήμο Χερσονήσου. 


Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα τρία Πολύκεντρα Ανακύκλωσης, τα οποία έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν από το Σάββατο 25 Μαΐου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.

Στα Πολύκεντρα Ανακύκλωσης γίνονται δεκτά τα υλικά: γυάλινες συσκευασίες, πλαστικές συσκευασίες, αλουμίνιο και έντυπο χαρτί. Τα ανακυκλώσιμα υλικά τοποθετούνται σε ειδικές υποδοχές και καταμετρώνται. Ειδικός ηλεκτρονικός εξοπλισμός εκδίδει απόδειξη επιβράβευσης 0,03 € ανά συσκευασία, δηλαδή 1€ για 33 τεμάχια, η οποία εξαργυρώνεται σε αγορές σε super market.


Στο τέλος της διαδικασίας ανακύκλωσης όλων των πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων υλικών στα Πολύκεντρα Ανακύκλωσης εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι συμμετοχής του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης.


Κάθε δημότης που επιθυμεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό, τοποθετεί το κουπόνι συμμετοχής στην ειδική κάλπη που βρίσκεται σε κάθε Πολύκεντρο Ανακύκλωσης, αφού συμπληρώσει τα στοιχεία που αναγράφονται.

Σε κάθε Πολυκέντρο Ανακύκλωσης οι τρεις (3) πρώτοι νικητές που θα ανακηρυχθούν κατόπιν κλήρωσης θα λάβουν 1 tablet, 1 action camera και 1 smart watch, χορηγία της ΤΕΧΑΝ ΑΕ. Συνολικά, θα δοθούν ως έπαθλα σε δημότες του Δήμου Χερσονήσου τρία (3) tablets, (3) action cameras και (3) smartwatches.


Αναλυτικά οι οδηγίες του διαγωνισμού στο link: https://recycling-center.gr/ekdiloseis/megalos-diagonismos-anakyklosis-ton-dimon-siteias-kai-hersonisoy

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........