Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών σας προσκαλεί στην καθιερωμένη δενδροφύτευση στην περιοχή των Κορφών (Περιοχή Χοντρό Χαράκι 1 χλμ πριν την Παναγία Καβαλλαρά).

   Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών σας προσκαλεί στην καθιερωμένη δενδροφύτευση στην ιδιαίτερου φυσικού κάλλους περιοχή των Κορφών (Περιοχή Χοντρό Χαράκι 1 χλμ πριν την Παναγία Καβαλλαρά).


Κυριακή 27/11/2022 - ώρα 11:00

Επόμενο σημείο για δεντροφύτευση θα είναι ο περιβάλλων χώρος της Παναγίας Καβαλλαράς.
Η συγκεκριμένη εθελοντική προσπάθεια θα γίνει σε συνεργασία με το Δήμο Μαλεβιζίου, την Τοπική Κοινότητα Κορφών και τον Βρεφικό & Παιδικό Σταθμό - Νηπιαγωγείο "Ροδομηλιά & Ροδόμηλο".


Φέτος καλέσαμε τα παιδιά και τους γονείς του Παγκρήτιου Ουκρανικού Συλλόγου «Λελέκι» που διαμένουν στο Ηράκλειο να δενδροφυτεύσουμε παρέα.
Είναι μια κίνηση συμπαράστασης στον πολύπαθο Ουκρανικό λαό!


Παράλληλα θα παραλάβουμε από το Δασαρχείο 150 δέντρα κατόπιν αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου, της Τοπικής Κοινότητας, της Ροδομηλιάς και του Ροδόμηλου .
Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να συμμετέχετε στη δράση αυτή, φυτεύοντας από ένα δέντρο και συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία του Δασικού Πάρκου ¨Ροδομηλιά".


Η έκταση προσφέρεται για δενδροφύτευση και ανήκει στην Τοπική Κοινότητα Κορφών και το Δήμο Μαλεβιζίου, με την προοπτική ο χώρος αυτός να γίνει ένα Πάρκο Αναψυχής,που θα μπορούν να το επισκέπτονται σύλλογοι, φορείς για φυσιολατρία, εκδρομή, παρατήρηση, παιχνίδι, κλπ.

--
με εκτίμηση ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορφών

Κορφές Δήμου Μαλεβιζίου
Νομός: Ηρακλείου Κρήτης
Τ.Κ: 71500 - Τ.Θ: 406
Facebook Group: Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών
Facebook Σελίδα: Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών Μαλεβιζίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών σας προσκαλεί στην καθιερωμένη δενδροφύτευση στην ιπεριοχή των Κορφών (Περιοχή Χοντρό Χαράκι 1 χλμ πριν την Παναγία Καβαλλαρά).

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........