Βαρύ πένθος για την 21χρονη στην Κρήτη - «Το σπίτι μας ντύθηκε οριστικά στα μαύρα» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Βαρύ πένθος για την 21χρονη στην Κρήτη - «Το σπίτι μας ντύθηκε οριστικά στα μαύρα»

 Βαρύ το πένθος σε όλη την Κρήτη  για την 21χρονη κοπέλα από τα Χανιά, η οποία τραυματίστηκε βαρύτατα και τελικά κατέληξε, όταν την παρέσυρε αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος Αλβανός στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης. 


Η Έμμα ταξίδεψε στην «γειτονιά των αγγέλων» αλλά ο πόνος για όσους μένουν πίσω είναι ανείπωτος.


Η οικογένεια δεν πρόλαβε να θρηνήσει τον θείο της – αδελφός του πατέρα της - και σε 50 μέρες το πένθος χτύπησε ξανά την πορτα τους.

Συντετριμμένη η θεία της και αδελφή του πατέρα της Εύη, μιλώντας στο ekriti.gr με δυσκολία όρθωσε λίγες λέξεις: «Το σπίτι μας ντύθηκε οριστικά στα μαύρα. Αυτό είναι ασήκωτο για όλους μας. Δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει και δεν ξέρω αν θα το αντέξουν οι γονείς της. Είναι σε άθλια κατάσταση όπως και η μικρή της αδελφή. Όλοι μας ...»

Η ανήλικη αδελφή της Έμμας αλλά και οι γονείς της Μπάμπης και Κέλλυ βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δωρεάς οργάνων, που  αποφάσισε η οικογένεια να προχωρήσει, αναμένεται να ξεκινήσει η μεταφορά της άτυχης 20χρονής στον τόπο της, στην Κρήτη, όπου θα γίνει τα επόμενα 24ωρα η κηδεία και η ταφή.

Αναμένεται να φτάσει στα Χανιά την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ