Διανομή υλικού σε σχολεία για την Ανακύκλωση

 Στην παράδοση εξοπλισμού στα σχολεία που συμμετέχουν στο project "RECYCLERS ! ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ «ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ»", θα προχωρήσει την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ο Δήμος Ηρακλείου, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Επικοινωνιακό Σχέδιο (Ε.Σ.) για την Ανακύκλωση & Επαναχρησιμοποίηση (ΣΒΑΑ Δήμου Ηρακλείου 2014-2020, χρηματοδότηση ΕΣΠΑ).Ειδικότερα ο Δήμος Ηρακλείου θα παραχωρήσει σε κάθε Γυμνάσιο της περιοχής ΣΒΑΑ τα υλικά για τη δημιουργία «ΓΩΝΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ», που θα αποτελείται από τρεις (3) κάδους για την ανακύκλωση του χαρτιού, του πλαστικού και του αλουμινίου. Επίσης, θα δοθεί και κατάλληλη σήμανση (roll up) για τη δημιουργία της «ΓΩΝΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ».

Οι μαθητές κάθε σχολείου θα συναρμολογήσουν τους χάρτινους κάδους, που θα τους παραχωρηθούν, και θα δημιουργήσουν τη δική τους «ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ». Στη συνέχεια καλούνται να την φωτογραφίσουν και να αποστείλουν ένα κείμενο για την αξία της Ανακύκλωσης.

Οι «ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» θα παρουσιαστούν σε ειδικό έντυπο, video και σε Ημερίδα που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ηρακλείου το μήνα Δεκέμβριο.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........