Κυριακή με ανοικτά καταστήματα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Κυριακή με ανοικτά καταστήματα

 Το τετραήμερο ξεκίνησε με τη Black Friday οι προσφορές της οποίας, σε πολλές περιπτώσεις, ισχύουν μέχρι και σήμερα, Κυριακή. Ακολουθεί η Cyber Monday που σύμφωνα με τους εμπόρους θα συνοδευτεί από ελκυστικές προσφορές.Υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές πρέπει να έχουν ανοικτές τις «κεραίες» τους για τις προσφορές, αλλά και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα για να μην πέσουν σε παγίδες από σήμερα, Black Friday, έως και τη Cyber Monday.


Ο ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεων Ελλάδος), που δημοσιοποίησε μια ενδιαφέρουσα έρευνα για τη Black Friday και το πόσα χρήματα σκοπεύουν να δαπανήσουν οι Έλληνες καταναλωτές απηύθυνε κάλεσμα προς το καταναλωτικό κοινό να επισκεφτεί τα καταστήματα και κατά τη Cyber Monday.


Black Friday, Cyber Monday και ανοικτά καταστήματα την Κυριακή -Το ωράριο

Με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε το αγοραστικό κοινό ότι «στις 27 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλη την επικράτεια από 11πμ έως 8μμ».


Επίσης, ο ΣΕΛΠΕ επισήμανε ότι και «και την Δευτέρα 28/11/2022 Cyber Monday οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό».


Καταλήγοντας, ο ΣΕΛΠΕ διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι «οι εταιρίες -μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων».


Ποια Κυριακή θα είναι ξανά ανοιχτά τα καταστήματα

Οι επόμενες Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ εντός του 2022 είναι η Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 (η προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα) και η Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 (η τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα).


iefimerida.gr<

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ