Με την δέουσα λαμπρότητα τελέστηκε στην Μιαμού το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν των εκτελεσθέντων κατοίκων της περιοχής - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Με την δέουσα λαμπρότητα τελέστηκε στην Μιαμού το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν των εκτελεσθέντων κατοίκων της περιοχής

 

Με την δέουσα λαμπρότητα τελέστηκε στην Μιαμού το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν των εκτελεσθέντων κατοίκων της περιοχής από τους ναζί και τους συνεργούς τους, τον Νοέμβριο του 1943. Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη και ακολούθησαν επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων, επιμνημόσυνες ομιλίες, προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων. 


 Στην τελετή παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, απόγονοι και συγγενείς των θυμάτων, εκπρόσωποι του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλος Μπαριτάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας Θανάσης Δεσδενάκης, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Τσικνάκης, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σταματάκης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. ΜιαμούςΜιχάλης Σφυριδάκης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Κυρίλλου Νίκος Ερωτοκριτάκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιαμούς Κωστής Μανιδάκης και εκπρόσωποι φορέων της ευρύτερης περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ