Holter ρυθμού Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

 Το holter ρυθμού είναι η μη επεμβατική μέθοδος καταγραφής της καρδιακής λειτουργίας (ηλεκτροκαρδιογράφημα) που γίνεται επί 24 ή 48 ώρες. Χρησιμοποιείται μια φορητή συσκευή η οποία τοποθετείται στο στήθος του ασθενή με αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια. Ο Καρδιολόγος μπορεί να καταγράψει τα περιστασιακά συμπτώματα όπως ταχυπαλμία, βραδυκαρδία και αρρυθμία, που μπορεί να σχετίζονται με προβλήματα στην καρδιακή λειτουργία και να προχωρήσει σε διάγνωση.



  • Τα ηλεκτρικά σήματα από τα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια μεταφέρονται και καταγράφονται σε ένα μικρό μηχάνημα, το οποίο μπορεί να στερεωθεί σε μια ειδική θήκη στη ζώνη του ασθενούς.
  • Ο ασθενής όσο έχει το holter ρυθμού μπορεί να συνεχίζει κανονικά όλες τις καθημερινές δραστηριότητες του, με μόνο περιορισμό ότι δεν επιτρέπεται να κάνει μπάνιο, για να μη βραχεί η συσκευή.

Οι συνεργάτες γιατροί του doctoranytime είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες και να ελέγξουν με ασφάλεια την καρδιά σας!


https://www.doctoranytime.gr/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........