Προβολή της καινοτομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Τριήμερο Καινοτομίας «INNODAYS 2022»

 Το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα συμμετάσχει ενεργά στο Τριήμερο Καινοτομίας «INNODAYS 2022» της Περιφέρειας Κρήτης, προβάλλοντας την καινοτομία και τα τεχνολογικά επιτεύγματα των τεχνοβλαστών, εργαστηρίων και δομών του. Η εκδήλωση, που διεξάγεται από την Περιφέρεια Κρήτης υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας & Καινοτομίας, θα λάβει χώρα μεταξύ 25 και 27 Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ) στις Γούβες, και εστιάζει στην ενδυνάμωση του οικοσυστήματος καινοτομίας στην Περιφέρεια Κρήτης.Η εκδήλωση φιλοδοξεί να φέρει κοντά το ερευνητικό προσωπικό όλων των ιδρυμάτων έρευνας και καινοτομίας με τις καινοτόμες επιχειρήσεις του νησιού, και τις δομές που υποστηρίζουν την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Το περίπτερο του Ιδρύματος μας είναι το Α01, εξοπλισμένο με οθόνες plasma, info kiosk και όλο τον απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την άρτια λειτουργία και την εκθεσιακή του παρουσία. Εκπρόσωποι ερευνητικών εργαστηρίων, δομών και spin off εταιρειών πλαισιώνουν τη συμμετοχή του Πανεπιστημίου Κρήτης και παρουσιάζουν τις καινοτόμες ιδέες και επιτεύγματα τους. Όσα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Κρήτης επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση, έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν ΔΩΡΕΑΝ κάνοντας εγγραφή https://innoOdays.gr/visitors/.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........