Προβολή της καινοτομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Τριήμερο Καινοτομίας «INNODAYS 2022»

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου το Tριήμερο Καινοτομίας "InnoDays - Ημέρες Καινοτομίας Περιφέρειας Κρήτης 2022". Το Πανεπιστήμιο Κρήτης είχε σημαντική παρουσία στην εκδήλωση με τη συμμετοχή των τεχνοβλαστών, ερευνητικών εργαστηρίων, και των δομών του, που υποστηρίζουν την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. 


Εκατοντάδες επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων και παραγόντων της πολιτικής και τοπικής ηγεσίας, επισκέφτηκαν το περίπτερο του Πανεπιστημίου Κρήτης και συνομίλησαν με τους ερευνητές του, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα καινοτόμα επιτεύγματά τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το Πανεπιστήμιο Κρήτης, καθώς η ομάδα των φοιτητών του που συμμετείχε στον Μαραθώνιο Καινοτομίας Hackathon “Artemis Saitakis” που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης, έλαβε το 1ο Βραβείο. Συγχαρητήρια στους φοιτητές μας Αθηνά Τσιρώνη (Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης), Νίκος Κακαβάς (Τμήμα Χημείας), Στέλιος Σταυγιανουδάκης (Τμήμα Χημείας) και Χρυσόστομος Πλουμάκης (Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών).

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης για την εξαιρετική διοργάνωση και ευελπιστούμε να ακολουθήσουν ανάλογες τέτοιες σημαντικές εκδηλώσεις και τα επόμενα χρόνια.


ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........