Επιτυχής η Συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Universities 10 km Night Run-OPAP

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον πρώτο Νυχτερινό Αγώνα 10 χλμ. Πανεπιστημίων-ΟΠΑΠ (Universities 10 km Night Run-OPAP) το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΕΑΠ είχε την πολυπληθέστερη ομάδα με περίπου 155 φοιτητές, ενώ ο φοιτητής του Ανδρέας Φωτάκης τερμάτισε στην 5η θέση ανάμεσα σε όλους τους φοιτητές των πανεπιστημίων που συμμετείχαν, τόσο ελληνικών όσο και ξένων.

Η Διοίκηση του ΕΑΠ εκφράζει συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φοιτητές και στον Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών, Καθηγητή Εμμανουήλ Κουτούζη για τη συμμετοχή του και στους διοικητικούς υπαλλήλους, που υποστήριξαν ένθερμα την εκδήλωση. 


Το ΕΑΠ συμμετέχει διαχρονικά σε εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο να ενώσουν εκπαιδευτικά, αθλητικά και πολιτιστικά, φοιτητές από Πανεπιστημιακές Σχολές της Ελλάδας, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο και θα παραμείνει αρωγός σε παρόμοιες δράσεις

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........