Εκπτωση 15% σε όσους πολίτες αποφασίσουν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες στη Σητεία. Σε μία σημαντική κίνηση προχωρούν οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων ξενοδοχείων πόλης στη Σητεία ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.


Όπως αποκάλυψε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ο Δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Ζερβάκης, οι ξενοδόχοι θα προσφέρουν έκπτωση 15% σε όσους πολίτες αποφασίσουν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες στη Σητεία.

Ο Δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να επισκεφθούν τη Σητεία και σχολίασε πως ακόμα και οι επιχειρήσεις εστίασης της περιοχής, τα γνωστά "Ρακάδικα της Σητείας" έχουν αναβαθμίσει τους καταλόγους τους.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, η πόλη της Σητείας έχει καταφέρει να επουλώσει τις πληγές της ως προς την εικόνα, από τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία στις 15 Οκτωβρίου ωστόσο όπως είπε, το ψυχολογικό κομμάτι, θα πάρει λίγο χρόνο.

www.ekriti.gr/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........