Οι μικροί μαθητές του 30ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου πραγματοποίησαν μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη γιορτή

 

Οι μικροί μαθητές του πρωτότυπα στολισμένου χώρου του 30ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου πραγματοποίησαν το πρώι της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα πλαίσια των εκδηλώσεων που έχουν ξεκινήσει όλα τα τμήματα τον μήνα Δεκέμβριο.

Το Χριστουγεννιάτικο δραματοποιημένο παραμύθι 

( ο Παπουτσής και οι Καλικάντζαροι )  πήρε σάρκα και οστά απο τους μαθητές της Γ1 και Γ2 τάξης του 20ου δημοτικού σχολείου.


 

 

 

Οι δάσκαλοι με φαντασία και με την ανάγκη της δημιουργικότητας κινήθηκαν εναλλακτικά, δημιουργώντας μια διαφορετική σχολική γιορτή, που απείχε απο τα κλασσικά ποιήματα δίνοντας στα παιδιά την δυνατότητα να εκφραστούν ώς ερασιτέχνες ηθοποιοί, και να αποδώσουν ένα κλασσικό παραμύθι με την δύναμη της παιδικής τους ψυχής.

Οι γονείς που παρευβρέθηκαν στην εκδήλωση χειροκρότησαν τα παιδιά τους συμμετέχοντας στα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ακούστηκαν

Η Διευθύντρια του σχολείου κυρία Αθηνά Ανδριώτη απηύθυνε χαιρετισμό εύχοντας χρόνια πολλά με υγεία για όλο τον κόσμο. 

Αξίζουν συγχαρτήρια σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλουν τόσο εντός όσο και εκτός των αιθουσών για την διαμόρφωση του χαρακτήτα των μικρών παιδιών.

Το Χριστουγεννιάτικο δραματοποιημένο παραμύθι 

( ο Παπουτσής και οι Καλικάντζαροι )
 
 Οι δουλειές πήγαιναν καλά για τον παπουτσή και τη γυναίκα του, ώσπου ένας ανταγωνιστής πωλητής παπουτσιών τούς έκλεψε την πελατεία. Με το ένα ζευγάρι παπούτσια που τους είχε απομείνει, το μέλλον φαινόταν μαύρο και σκοτεινό. Και τότε έφτασαν δυο καλικάντζαροι με τη δική τους μυστική αποστολή..







ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........