Εορταστική επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας και των συνεργατών του στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο

 Εορταστική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο πραγματοποίησε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη, Μαρία Ρουμελιωτάκη, Γεώργιο Ασπραδάκη, Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και Νεκτάριο Παπαδάκη, και την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» κ. Μαρία Σακαδάκη-Μπαχλιτζανάκη.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας με τους συνεργάτες του συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αντάλλαξαν θερμές ευχές και αναμνηστικά δώρα ενόψει των Χριστουγέννων και των υπόλοιπων εορτών του αγίου Δωδεκαημέρου. Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Καλαντζάκη και τα υπόλοιπα στελέχη της Δημοτικής Αρχής Ιεράπετρας για την επίσκεψη και τη μεταξύ τους εποικοδομητική συζήτηση, αλλά και την αγαστή συνεργασία Τοπικής Εκκλησίας και Δημοτικής Αρχής για την προαγωγή του τόπου. 

Παρόν στη συνάντηση Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως και Ηγούμενος της Ι. Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού Σητείας Αρχιμ. Αμβρόσιος Σκαρβέλης προσέφερε στον Δήμαρχο Ιεράπετρας και στους συνεργάτες του από μια επετειακή φιάλη κρασιού, ποικιλίας μαντιλάρι, ειδικά εμφιαλωμένο από το φημισμένο οινοποιείο της Μονής Τοπλού για τα εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........