Συνεδρίαση Διαχειριστικής Επιτροπής «Καπετανάκειου» Ιδρύματος

 Στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο με την συμμετοχή του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη, η διαχειριστική επιτροπή του «Καπετανάκειου Ιδρύματος».Συμμετείχαν επίσης η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αριστέα Πλεύρη και η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Σταματάκη.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης παραβρέθηκε και ο φοιτητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο Δημήτρης Βλαττάς ο οποίος σπουδάζει με υποτροφία του «Καπετανάκειου» Ιδρύματος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής ευχήθηκαν στον υπότροφο φοιτητή καλή συνέχεια στις σπουδές του, ενώ ο ίδιος ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής για την οικονομική στήριξη που του παρέχει το Ίδρυμα για την ολοκλήρωση των σπουδών του.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........