Στην ακουστική βιβλιοθήκη των εκδόσεων Anubis τα βιβλία του Ορέστη Ν. Μανούσου

 Δύο νέα audiobooks έρχονται να προστεθούν στην ακουστική βιβλιοθήκη των Εκδόσεων Anubis λίγους μήνες μετά το πρώτο φιλόδοξο βήμα της εταιρείας στο χώρο των audiobooks.

Τα νέα ηχητικά βιβλία έχουν μάλιστα ιδιαίτερη σημασία για την ιστορία του πρωτοπόρου εκδοτικού οίκου στο χώρο του fantasy, της επιστημονικής φαντασίας και των graphic novels, καθώς αφορούν την κυκλοφορία σε audiobook δύο εκ των βιβλίων που έχει συγγράψει ο Ορέστης Ν. Μανούσος, πατέρας του εκδότη της Anubis, κ. Νίκου Μανούσου.


 

Πρόκειται για το μυθιστόρημα «Ο γιος της Ζαχαρένιας» και το βιβλίο αναφοράς «Οι Παλαιοί Ανωγειανοί – Τρόπος Ζωής & Αγώνες κατά της Τουρκοκρατίας».

Αφηγητής του μυθιστορήματος «Ο γιος της Ζαχαρένιας» είναι ο Ορέστης Μανούσος Jr., εγγονός του Ορέστη Ν. Μανούσου, ενώ αφηγήτρια του βιβλίου «Οι Παλαιοί Ανωγειανοί – Τρόπος Ζωής & Αγώνες κατά της Τουρκοκρατίας» είναι η Δάφνη Μανούσου, κόρη του συγγραφέα, τιμώντας και οι δύο με τη συμμετοχή τους το έργο του Ορέστη Ν. Μανούσου.

https://anubis.gr/product/oi-palaioi-anogeianoi-tropos-zois-amp-agones-kata-tis-toyrkokratias/

https://anubis.gr/product/o-gios-tis-zacharenias-2/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........