Πρόσκληση συμμέτοχης σε συμπλήρωση ερωτηματολογίου για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Σητείας.

 Ως «Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας» ορίζεται το στρατηγικό σχέδιο των απαιτούμενων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών για την εξασφάλιση της προσβασιμότητας, που εκπονείται από τον Δήμο Σητείας για την περιοχή εντός των διοικητικών του ορίων, κατά τα οριζόμενα στην παρ. 10 του άρθρου 121 του ν. 4819/2021.


          Κύριος στόχος του Σ.Α.Π. είναι να προσδιορίσει τα σημεία που χρειάζονται διαμορφώσεις, επεμβάσεις και κατασκευές σε βασικούς δρόμους και σε δημόσιους χώρους (πλατείες, πάρκα, χώρους αθλητισμού), ώστε να γίνουν προσβάσιμα σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες και ειδικότερα στα άτομα που έχουν προβλήματα στη μετακίνησή τους (ηλικιωμένοι, ΑΜΕΑ κ.α.).



         Στη διαδικασία εκπόνησης του Σ.Α.Π. η ενεργός συμμετοχή των πολιτών είναι ιδιαίτερα χρήσιμη προκειμένου να καταγραφούν οι ανάγκες και να αποτυπωθούν οι πραγματικές συνθήκες.

          Για το σκοπό αυτό έχει συνταχθεί το παρακάτω  ερωτηματολόγιο που απευθύνεται σε κατοίκους του Δήμου Σητείας. Είναι ανώνυμο, η συμπλήρωσή του προαιρετική και θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους σκοπούς της έρευνας. Ο χρόνος συμπλήρωσης δεν ξεπερνά τα 5 λεπτά.

 

    Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:


Σύνδεσμος:   https://forms.gle/ViHib7PFNUbKDNpL9


      Η δράση χρηματοδοτείται από πόρους του  Πράσινου Ταμείου.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........