Σκοτώθηκε ο συνθέτης Νότης Μαυρουδής - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Σκοτώθηκε ο συνθέτης Νότης Μαυρουδής

ΨΞΓΚΔΦΓΗΞ


Μεγάλο είναι το κενό που αφήνει στην ελληνική μουσική ο Νότης Μαυρουδής, ο 77χρονος μουσικός και βιρτουόζος της κιθάρας ο οποίος έφυγε με τόσο απροσδόκητο τρόπο το βράδυ της Τρίτης (3/1) ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του στο Πήλιο στο οποίο περνούσε ένα μεγάλο τμήμα της ζωής του τα τελευταία χρόνια.

Τραγουδιστές, στιχουργοί, μουσικοί αποχαιρετούν τον Νότη Μαυρουδή η είδηση του θανάτου του οποίου - ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο αυτός ήρθε - έχει σοκάρει.

Γιάννης Κότσιρας, Τάνια Τσανακλίδου, Γλυκερία, Φοίβος Δεληβοριάς, Αντώνης Μιτζέλος με αναρτήσεις τους στα social media λένε το δικό τους αντίο σε έναν μουσικό που είχε συμπληρώσει έξι δεκαετίες στο ελληνικό τραγούδι γράφοντας το δικό του ξεχωριστό κεφάλαιο.

Ο Νότης Μαυρουδής βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Κουκουράβα Πηλίου για τις γιορτές και το δυστύχημα συνέβη όταν χθες το βράδυ επιδίωξε να κάνει κάποια εργασία σε εξωτερικό χώρο της εξοχικής κατοικίας.
Σύμφωνα με το magnesia news, ο Νότης Μαυρουδής έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα της αυλής του και πάτησε επάνω πιθανότατα επιθυμώντας να επιδιορθώσει κάτι. Τότε βρέθηκε στο κενό, είτε επειδή παραπάτησε και έχασε την ισορροπία του, είτε επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζαλίστηκε.

Ο 77χρονος έπεσε από ύψος τριών μέτρων πάνω σε πέτρα με το κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί επί τόπου θανάσιμα. Τον Νότη Μαυρουδή εντόπισε η σύζυγός του, η οποία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Η ανάρτηση του γιου του Νότη Μαυρουδή
Λίγη ώρα μετά το δυσάρεστο συμβάν ο γιος του σπουδαίου συνθέτη έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πατέρα του, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πότε θα γίνει η κηδεία του.

«Αν κάτι χαρακτήριζε τον πατέρα μας ως άνθρωπο, ήταν η καλοσύνη του, το ήθος και η σεμνότητά του. Με τον ίδιο σεμνό τρόπο σάς ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατό του. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει στο Χαλάνδρι τις επόμενες ημέρες. Η γυναίκα του Βάσω, τα παιδιά του Ροδή και Χάρης και τα εγγόνια του Ιάσονας, Αριάδνη, Έλλη και Οδυσσέας», γράφει στο Facebook ο γιος του Χάρης.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/pos-egine-dystyhima-ehase-ti-zoi-toy-notis-mayroydis">Πώς έγινε το δυστύχημα και έχασε τη ζωή του ο Νότης Μαυρουδής στην αυλή του σπιτιού του - iefimerida.gr</a></p>





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........