Δώρα και ευχές από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη στα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Δώρα και ευχές από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη στα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

 Στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», βρέθηκε σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, για ακόμα μια χρονιά ενόψει των γιορτών, όπου μοίρασε δώρα στους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται.

Τον Δήμαρχο Χανίων συνόδευσαν ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Φραγκιαδάκης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου, τους οποίος υποδέχτηκαν ο Διοικητής του Γ.Ν. Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας και ο Αναπληρωτής Διοικητής, Μανώλης Μπολώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝΧ, Βαρδής Γεωργακάκης, καθώς και εργαζόμενοι από το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου.


Ο Δήμαρχος Χανίων σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφερε: «Τις γιορτινές αυτές ημέρες, βρισκόμαστε εδώ στο Νοσοκομείο Χανίων, για να ευχηθούμε στα παιδιά που νοσηλεύονται εδώ, στη παιδιατρική Κλινική, να τους δώσουμε ένα χαμόγελο και να τους δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας με δώρα που θα τα συντροφεύσουν κατά την παραμονή τους εδώ. Είμαστε επίσης εδώ, για να ευχαριστήσουμε δημόσια τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου για τη σπουδαία δουλειά και το έργο που προσέφεραν και προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια, σε δύσκολες συνθήκες και να τους υπενθυμίσουμε ότι η κοινωνία των Χανίων βρίσκεται δίπλα τους και να μπορέσουμε με αισιοδοξία και χαμόγελο να υποδεχτούμε το 2023. Χρόνια Πολλά σε όλους».

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου με τη σειρά του, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Χανίων, επισήμανε: «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Δήμαρχος Χανίων εκπροσωπώντας το Δημοτικό Συμβούλιο και εκφράζοντας τη μεγάλη ευαισθησία, την αγάπη και την εκτίμηση στο Νοσοκομείο Χανίων, στους εργαζόμενους και κυρίως στα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις μέρες έφερε τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Θα θέλαμε ως διοίκηση του ΓΝΧ να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς και να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά, χρόνια καλά με υγεία σε όλον τον κόσμο».

Ο Δήμαρχος Χανίων, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα και τον Αντιδήμαρχο επισκέφθηκαν όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται και τους προσέφερε δώρα και βιβλία, που θα τα συντροφεύσουν κατά την παραμονή τους στο Νοσοκομείο, ενώ ευχήθηκε στα παιδιά και τους γονείς τους ταχεία ανάρρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........