Να μην επεκταθεί η Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Να μην επεκταθεί η Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου

 Με την κατάθεση της επιστολής του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου ως Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, με την συνυπογραφή των Βουλευτών Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη, αναδεικνύει την αντίθεση του εμπορικού κόσμου στην σχεδιαζόμενη επέκταση της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων.

 


Με την επιστολή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου εκφράζει την αντίθεσή του για την λειτουργία των καταστημάτων για 8 Κυριακές το χρόνο, όπως προβλέπει ρύθμιση που περιλαμβάνεται στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και ζητά την κατάργηση της αδικαιολόγητης, όπως σημειώνεται, προσθήκης των δύο Κυριακών λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Η κατάθεση της σχετικής Αναφοράς έρχεται ως συνέχεια της συνάντησης που είχε ο Χάρης Μαμουλάκης με τις διοικήσεις του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου – Ε.Σ.Η. και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Νομού Ηρακλείου – Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η. το μεσημέρι της Δευτέρας 9/1 στα γραφεία του Ε.Σ.Η. με τον Πρόεδρο και τον Ταμία του Ταμία του Ε.Σ.Η. Μανόλη Κουμαντάκη και Μενέλαο Σκουλούδη αντίστοιχα, καθώς και τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η. Μπάμπη Λεκάκη και Νίκο Λειβαδιωτάκη αντίστοιχα.

Οι Βουλευτές ζητούν απάντηση από τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, σχετικά με το εάν θα ικανοποιήσει το αίτημα του εμπορικού κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ