«Χανιώτικο Καρναβάλι 2023 στη Σούδα»: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή των Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

......... .........
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

«Χανιώτικο Καρναβάλι 2023 στη Σούδα»: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή των Χανίων

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή των Χανίων, το Χανιώτικο Καρναβάλι 2023 στη Σούδα. 


Έπειτα από 2 χρόνια αισθητής απουσίας, επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ, με πολλές και διάφορες δράσεις, συναυλίες και αποκορύφωμα τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, στις 15:00.

karnavali_soudas_2023_-_enarxi

Μετράμε αντίστροφα και για την Τελετή Έναρξης του Καρναβαλιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, στις 18.00, στην πλατεία Σούδας, με τον Βασιλιά Καρνάβαλο να κάνει την εμφάνιση του, ενώ θα ακολουθήσει μεγάλη, ξέφρενη συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη, στις 20:00.


Το Χανιώτικο Καρναβάλι που για ακόμα μια χρονιά, διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., την Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής, φέτος έχει ως θέμα του την κρητική μυθολογία.


Πιο συγκεκριμένα, εμπνευσμένο από την ιστορία της περιοχής της Σούδας και της Απτέρας, φέρει τον τίτλο: «Σειρήνες και Μούσες», χωρίς ωστόσο το θέμα να είναι δεσμευτικό για τους συμμετέχοντες. Πηγή έμπνευσης είναι η μυθολογία της περιοχής της Απτέρας, στην οποία σύμφωνα με τον μύθο, οι Μούσες έχασαν τα φτερά τους και μένοντας άπτερες, έδωσαν το όνομά του στην αγαπημένη περιοχή, στην ενότητα της Σούδας.

xaniotiko_karnavali_souda_2023

Περισσότερα νέα και πληροφορίες υπάρχουν στην ομάδα “Χανιώτικο Καρναβάλι στη Σούδα New” στο Facebook, όπου οι πολίτες μπορούν να βρουν λεπτομέρειες, όλες τις ομάδες καθώς και όλους τους τρόπους συμμετοχής.


Για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τη διοργάνωση, αλλά και δηλώσεις συμμετοχών και ομάδων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:
6934839490 (Μάριος Γελασάκης) και 6946644529 (Ηλίας Φραγκιαδάκης). Η συμμετοχή των μικρών Χανιωτών θα γίνεται και μέσω των σχολικών μονάδων, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Νομού Χανίων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ