Έκθεση Κρητικού Κρασιού ΟιΝοτικά στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Έκθεση Κρητικού Κρασιού ΟιΝοτικά στο Ηράκλειο

 Οι οινοποιοί της Κρήτης ετοιμάζονται για 15η ΧΡΟΝΙΑ να υποδεχτούν τους φίλους του Κρητικού Αμπελώνα στην Έκθεση «ΟιΝοτικά», που θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19 και 20 Φεβρουαρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ.) στις Γούρνες Ηρακλείου, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου: [17:00-21:00] Για οινόφιλους και επαγγελματίες
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου: [11:00-20:00] Για οινόφιλους και επαγγελματίες
Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου: [12:00-18:00] Για επαγγελματίες


ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023
14:00 – 15:00 | Masterclass “New Entries - Νέες αφίξεις”
Θέλετε να δοκιμάσετε ό,τι νέο κρασί κυκλοφορεί φέτος στην Κρήτη; Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET έχει συλλέξει τις νέες κυκλοφορίες, από όλα τα οινοποιεία, τα δοκιμάζετε μαζί και τα παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια. Μια ευκαιρία να δοκιμάσετε συγκεντρωτικά όλες τις πρώτες κυκλοφορίες για το 2023!

Είσοδος: 3€ (Το ποσό αυτό θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών "Ζωοδόχος Πηγή"). Για την είσοδό σας στην παράλληλη εκδήλωση απαραίτητη είναι η αγορά εισιτηρίου εισόδου.
18:00 – 19:30 | Masterclass “Crete by the glass” για επαγγελματίες HORECA

Ψάχνετε κρασιά για τη λίστα σας στο ποτήρι; Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET σε αυτό το masterclass, παρουσιάζει ομαδοποιημένα κρασιά σε γευστικές κατηγορίες ώστε όλοι οι επαγγελματίες HORECA να μπορούν να δοκιμάσουν κρασιά που τους ενδιαφέρουν άμεσα για την καλοκαιρινή τους λίστα.
Είσοδος: 3€ (Το ποσό αυτό θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών "Ζωοδόχος Πηγή"). Για την είσοδό σας στην παράλληλη εκδήλωση απαραίτητη είναι η αγορά εισιτηρίου εισόδου.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023
19:00 - 21:00 | Masterclass Κρήτη: το τυρί και το κρασί στα καλύτερά τους!
Ο οινογράφος και καθηγητής οινοχοΐας Σίμος Γεωργόπουλος αναλύει τα βασικά τυριά και κρασιά της Κρήτης και ξεδιαλύνει τους μύθους γύρω από τον συνδυασμό τους. Επίσης, παρουσιάζει ιδανικές αρμονίες για τα σπουδαιότερα Κρητικά τυριά και προτείνει εξαιρετικά πλατό για κάθε στυλ και είδος κρασιού.
Θα έχετε μία μοναδική γευστική εμπειρία να δοκιμάσετε Κρητικά τυριά με κρητικές ποικιλίες κρασιών.
Είσοδος 15€

Σημαντική σημείωση: Οι θέσεις είναι περιορισμένες στις εκδηλώσεις και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της έκθεσης, αλλά και το πως το μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις, στο www.winesofcrete.gr και στην σελίδα www.facebook.com/winesofcrete

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.winesofcrete.gr
Μεγάλοι Χορηγοί της έκθεσης είναι οι: Cork Hellas, Άστρον Χημικά, GS Label Print, Κοροπούλης Συσκευασίες, Χρυσανθακόπουλος Α&Σ, Alpaglass, Οινοανάλυση.
Χορηγός Επικοινωνίας: Όμιλος Κρήτη TV.
Χορηγός Φιλοξενίας: Galaxy Hotel.
Χορηγοί: Goldair, 4Tampas, Epigraph, Aegeas Flexo, PackSystem, ΔΗΩ, ΕΤΑΜ ΑΕ, AlfaPlus, Τυποκρέτα ΑΕ, GIBI, Φούρνος Δαφέρμος.
Στην έκθεση θα λειτουργεί και οργανωμένο πωλητήριο Κρητικού κρασιού όπου οι φιάλες θα πωλούνται σε συμβολική τιμή και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών "Ζωοδόχος Πηγή".


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr: Κόστος εισιτηρίου: 8 €. Ενιαία είσοδος για οινόφιλους και επαγγελματίες. (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και σημειωματάριο)
Αγορά στο ταμείο: Γενική Είσοδος 10 €. Ενιαία είσοδος για οινόφιλους και επαγγελματίες. (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και σημειωματάριο)
Φοιτητικό εισιτήριο με την ένδειξη πάσου: 6 € (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και σημειωματάριο)

Η έκθεση και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα βιντεοσκοπηθούν και θα φωτογραφηθούν. Λόγω του δημόσιου χαρακτήρα της εκδήλωσης πλάνα και φωτογραφίες θα δημοσιευθούν σε ΜΜΕ και social media. Με την αγορά του εισιτηρίου είναι αυτόματη η αποδοχή σας στο ενδεχόμενο να βρίσκεστε μέσα σε πλάνα ή φωτογραφίες που θα δημοσιευθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ