Ένα Συναρπαστικό Ταξίδι Στα Έργα ΕΣΠΑ Που Αλλάζουν Την Κρήτη, Παρουσιάζεται Στους Πολίτες, Από Την Περιφέρεια Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Ένα Συναρπαστικό Ταξίδι Στα Έργα ΕΣΠΑ Που Αλλάζουν Την Κρήτη, Παρουσιάζεται Στους Πολίτες, Από Την Περιφέρεια Κρήτης

  Το συναρπαστικό πενθήμερο ταξίδι (Road Trip) στη Μεγαλόνησο που διοργανώθηκε από τη Διαχειριστική Αρχή της  Περιφέρειας Κρήτης με σκοπό την προβολή σημαντικών έργων που υλοποιήθηκαν με πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020 στην Κρήτη, ολοκληρώθηκε, αφήνοντας στους ταξιδιώτες μοναδικές εντυπώσεις! 


Στο ταξίδι αυτό επικεφαλής ήταν  ο Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης και συνεπιβάτες: η Έφη Νταλάκα, ο Γιώργος Νταλάκας  και  η Ειρήνη Ζάχου.

Η παρουσίαση αυτής της ευχάριστης και συνάμα χρήσιμης  ταξιδιωτικής εμπειρίας θα είναι το κεντρικό θέμα ενημερωτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου 2023 στις 18:00, στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel στο Ηράκλειο, με την παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης.

BANNER-scaled-e1676985374401


Στην εκδήλωση:

  • θα προβληθεί το videoτου ταξιδιού, το οποίο καταγράφει όλες τις στάσεις του Crete Future Vanστις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου. Ο «ξεναγός» Αντώνης Τσαπατάκης και οι συνταξιδιώτες του γνωρίζονται και συνομιλούν με τους υπεύθυνους των έργων ΕΣΠΑ, απολαμβάνοντας παράλληλα τη διαδρομή.
  • οι συμμετέχοντες στην περιήγηση (ταξιδιώτες) θα λάβουν μέρος σε συζήτηση και θα  απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από το ταξίδι, αλλά και τα έργα που επισκέφτηκαν.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της Περιφέρειας Κρήτης και της Διαχειριστικής της Αρχής  για την ολοκληρωμένη προβολή των έργων ΕΣΠΑ και ειδικότερα των έργων του ΕΠ «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020, που θα συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ