Έκοψε την βασιλόπιτα του το Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Ιεράπετρας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Έκοψε την βασιλόπιτα του το Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Ιεράπετρας

 Το απόγευμα του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2023 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ανταποκρινόμενος σε ευγενική πρόσκληση του Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, προσήλθε στα γραφεία του Τμήματος και ευλόγησε την Βασιλόπιτα. 


Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Π.Τ.Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας Δρ Ανδρέα Μαμαντόπουλο για την ευγενική πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους τους Εθελοντές και τις Εθελόντριες χρόνια πολλά, υγεία, ειρήνη. αγάπη και δύναμη από τον Κύριο στο πλούσιο έργο του Τμήματος και αυτή τη χρονιά. 



Επίσης, ο Σεβ. συνεχάρη τον κατά πάντα δραστήριο Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας για την πολύτιμη προσφορά τους στους αναγκεμένους συνανθρώπους μας, ανεξαρτήτου φυλής, εθνικότητας και θρησκεύματος, εδώ και πολλά χρόνια. 


Τέλος, τους ευχαρίστησε που πάντοτε επιδεικνύουν την ανθρωπιά τους με πολύ φιλότιμο και διαθέτουν από τον πολύτιμο χρόνο τους για να προσφέρουν έμπρακτα αγάπη, αλληλεγγύη και υλική βοήθεια όπου χρειαστεί.


Ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος εξέφρασε πολλές ευχές σε όλους και ευχαριστίες για την παρουσία του Σεβ. κ. Κυρίλλου και όλων όσοι πάντοτε βρίσκονται στο πλευρό του Περιφερειακού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού της πόλεως, αλλά και για τη συνεργασία με όλους τους Φορείς του τόπου. 



Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους πρόσφατους φονικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία και εξέφρασε την αλληλεγγύη και την συμπάθειά του στους πληγέντες λαούς, ενθυμούμενος προσωπικές στιγμές από τους σεισμούς του 1999, όταν είχε μετάσχει σε αποστολή διάσωσης ως γιατρός διασώστης.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Νεκτάριος Παπαδάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας κ. Δημήτριος Καλλιοντζής και ο εκπρόσωπος του Λιμενάρχη Ιεράπετρας.

Στην τελετή έλαβαν μέρος ο συνταξ. Εφημέριος πρωτ. Μιχαήλ Ξυδιανός, οι Εφημέριοι των Ενοριών Παναγίας Ελεούσας και Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου πρωτ. Σάββας Λιναρδάκης και πρωτ. Αθανάσιος Ταρλαντέζος και ο Διάκονος Θεμιστοκλής Μπεϊνάς. 
Ακολούθησε κέρασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........