Στον Κρουσώνα και στις εκδηλώσεις εορτασμού του Πολιούχου του οικισμού Αγίου Χαραλάμπους, παρευρέθηκε ο Χάρης Μαμουλάκης. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Στον Κρουσώνα και στις εκδηλώσεις εορτασμού του Πολιούχου του οικισμού Αγίου Χαραλάμπους, παρευρέθηκε ο Χάρης Μαμουλάκης.

 Στον Κρουσώνα και στις εκδηλώσεις εορτασμού του Πολιούχου του οικισμού Αγίου Χαραλάμπους, παρευρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.


Ο Χάρης Μαμουλάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για μια ακόμη φορά με κατοίκους του Κρουσώνα, να δεχθεί ευχές για την ονομαστική του εορτή και να συμμετάσχει στην λιτανεία της εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους που έγινε παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου, εκπροσώπων φορέων, αρχών και πλήθους κόσμου.Αμέσως μετά, ο Χάρης Μαμουλάκης επισκέφτηκε το ιατρείο Κρουσώνα όπου βρισκόταν σε εξέλιξη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, συγχαίροντας τους εθελοντές αιμοδότες για την πράξη τους, αλλά και τους διοργανωτές, τα μέλη της Ενορίας, του Περιφερειακού Ιατρείου, του Π.Α.Ο.Κ., του Πολιτιστικού Συλλόγου, του Συλλόγου Εμπόρων και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων, για την εξαίρετη πρωτοβουλία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ