Ο καιρός σήμερα Σάββατο 25η Μαρτίου

 Για σήμερα Σάββατο 25η Μαρτίου

Στη βόρεια  Ελλάδα περιμένουμε τοπικές νεφώσεις και πρωινές ομίχλες   . Η  θερμοκρασία θα αγγίξει τους 22 βαθμούς  και ασθενείς οι άνεμοι στα βόρεια πελάγη.



Ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη αναμένεται λίγη συννεφιά. Ασθενείς οι άνεμοι στο  Θερμαϊκό, ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί  από 8 έως 19 βαθμούς.

Ταυτόχρονα νεφώσεις προβλέπονται στη Λάρισα, στην Καρδίτσα  και  στην   πεδιάδα της Θεσσαλίας.

 Από την άλλη πλευρά   στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι νοτιάδες στο Σαρωνικό  θα φτάσουν τα 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 8 έως 22 βαθμούς . 

Αντίθετα, συννεφιά αναμένεται στα δυτικά. Στην Πελοπόννησο  όμως και στο ανατολικό Αιγαίο θα έχει γενικά αίθριο ουρανό. Ο υδράργυρος  έως 22  βαθμούς και οι δυτικοί άνεμοι   στο Ιόνιο  θα αγγίξουν τα  5 μποφόρ. 

Ας σημειωθεί ακόμη  ότι στα  Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες θα επικρατήσει λιακάδα. Βοριάδες μέχρι 6 μποφόρ και το θερμόμετρο έως 21 βαθμούς. 

Πηγαίνοντας προς την Κρήτη, στα Χανιά στο Ηράκλειο και στα νότια του νησιού προβλέπεται ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς. 

Την Κυριακή  περιμένουμε  πρωινές ομίχλες και γενικά αίθριο καιρό με εξαίρεση  την ανατολική Μακεδονία ,τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο  όπου θα εκδηλωθούν λίγες βροχές . Οι βοριάδες  στα πελάγη  θα αγγίξουν τα 5 μποφόρ , ενώ η μέγιστη θερμοκρασία  θα φτάσει τους 21 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα  και τους 23 βαθμούς στην κεντρική.

Tη Δευτέρα και την Τρίτη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές, χιόνια στα ορεινά και πτώση της θερμοκρασίας.

Την Τετάρτη ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί και θα ανέβει και η θερμοκρασία. Ενώ:

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και η  θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........