Η κυρία Σιντορέ - Παράσταση για παιδιά στο Αστόρια την Παρασκευή 31 Μαρτίου

 Κοντεύουν εννιά χρόνια από την πρώτη θεατρική παράσταση της κυρίας Σιντορέ. Χιλιάδες παιδιά έχουν παρακολουθήσει τις παραστάσεις που ντύνουν τη μάθηση με μελωδίες και φαντασία. 


Το έργο που έχει ταξιδέψει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Κρήτη θα παιχτεί ξανά στον τόπο καταγωγής του, το Ηράκλειο.


Η κυρία Σιντορέ είναι μια δασκάλα αλλιώτικη απ’ τις άλλες, με όπλο τη μουσική και τη φαντασία καταπολεμά τη μαθητική ανία και κάνει το μάθημα μια διασκεδαστική εμπειρία.

Το έργο βασίζεται στην Best Seller βραβευμένη σειρά βιβλίων-CD της Μαρίας Καριωτάκη («Η μουσική ορθογραφία», «Η γραμματική σαν παραμύθι») που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ιτανος. Το περιεχόμενο της παράστασης είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και αποτελεί εκπαιδευτικό εργαλείο στα χέρια χιλιάδων εκπαιδευτικών σε όλη την Ελλάδα.

Οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας του Ηρακλείου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση δωρεάν στέλνοντας e-mail στο kiriasidore@gmail.com όπου θα αναγράφουν: Όνομα, Ειδικότητα και σχολείο όπου εργάζονται.

Δείτε περισσότερα στο: kiriasidore.blogspot.gr

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μαρία Αμανακη

Κείμενα - Χορογραφίες: Μαρία Καριωτάκη

Πρωτότυπη μουσική: Δ. Βασμαρής, Α. Παντελίδου, Κ. Ηλιαδη, Σ. Κεντεποζιδης

Σκηνικά: Νίκος Καλαθάκης

Πρωταγωνιστουν: Μαρία Αμανάκη/ Κατερίνα Γραμματικάκη, Στέλλα Κορνίλη, Μανώλης Ζεϊμπέκης

Ηχογραφήσεις: Studio Vasmaris

Σχεδιασμός αφίσας: Μαρία Πετράκη, Ζωγραφιά: Άννα Χιλετζάκη

Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 18:30

στο Αστόρια

Είσοδος: 8 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Αστόρια

Με την υποστήριξη της Itanos Concept

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........