Στον “Αναβάτη του Ψηλορείτη” και στο απόλυτο λευκό του βουνού, το μοναδικό ίχνος είναι το δικό σας!

 Όταν σταθείτε μπροστά στον  περήφανο Ψηλορείτη, σε αυτό το επιβλητικό θέαμα, θα αντιληφθείτε πόσο φτωχή θα φάνταζε η όποια ανθρώπινη παρέμβαση στο φυσικό τοπίο.

Οι φυσικές πίστες του γίγαντα της Κρήτης, συνδυάζουν την ησυχία της ορειβατικής ανάβασης, με τη μαγεία της κατάβασης σε απάτητο χιόνι, μετατρέποντας μια χιονοδρομική βόλτα σε απόλυτη εμπειρία.




Για να απολαύσετε την αίσθηση της ταχύτητας και της ελευθερίας που προσφέρει το ορειβατικό σκι, πρέπει αρχικά να γνωρίζετε σκι κατάβασης και να περάσετε μια απλή διαδικασία εκπαίδευσης.

Επίσης απαιτείται ειδική ενδυμασία και εξοπλισμός, όπως σκι, δέστρες, μπότες και μπαστούνια.

 

Στον Αναβάτη του Ψηλορείτη παρέχουμε  όλα όσα χρειάζονται ενήλικες και παιδιά,  για την ασφαλή χιονοδρομία. Οι άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτές μας, σας περιμένουν κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, να σας προσφέρουν μια αξέχαστη χιονοδρομική εμπειρία,  χαρίζοντάς σας ταυτόχρονα, στιγμές ψυχαγωγίας και εκτόνωσης.



Ο Αναβάτης του Ψηλορείτη λειτουργεί με δύο καταστήματα. Το κεντρικό στα Λιβάδια Μυλοποτάμου -Τηλ. 6971 924 300 και το υποκατάστημα στα Ανώγεια, στο χώρο του Delina Mountain Resort – Τηλ. 6972 530 306.

Και στα δύο καταστήματα προσφέρονται:

Ενοικιάσεις εξοπλισμού από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες.

Εκπαιδευτικά μαθήματα σκι κατάβασης & ορειβατικού σκι σε ενήλικες και παιδιά.

Ski Tour στην περιοχή του Ψηλορείτη & ανάβαση στον Τίμιο Σταυρό 2456μ.

Δημιουργία ακαδημιών παιδιών

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........