Ο Γιώργος Ρεράκης νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης στο Δήμο Μαλεβιζίου

 «Ευχαριστώ θερμά τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Αλμπαντάκη για την πάντα αγαστή μας συνεργασία και την πολύτιμη προσφορά του στο Δήμο, τις υπηρεσίες και τους δημότες μας. Ενωμένοι συνεχίζουμε να θέτουμε όλες μας τις δυνάμεις στην αναμέτρηση με τα ζητήματα των τοπικών μας κοινωνιών. 


Καλή αρχή στο νέο Αντιδήμαρχο, Καθαριότητας, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης Γιώργο Ρεράκη και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στο πλαίσιο της απόφασης ορισμού νέου Αντιδημάρχου στο ΜαλεβίζιΟ Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιώργος Ρεράκης ορίστηκε σήμερα ως καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης με θητεία έως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής περιόδου. Στον κ. Ρεράκη μεταβιβάστηκαν στο σύνολό τους οι αρμοδιότητες που σχετίζονται με της Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Μαλεβιζίου.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........