Συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) σε εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Θεσσαλονίκη

 Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμετέχει σε μια ξεχωριστή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ξεκινώντας από την πόλη της Θεσσαλονίκης και έχει ως στόχο να αναδείξει ξεχωριστές δυνατότητες σπουδών και καριέρας που πολλοί μαθητές/τριες και φοιτητές/τριες αγνοούν. Με την αρωγή και την επιστημονική επιμέλεια της EMPLOY EDU «Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας» και με τη συνδρομή έγκριτων φορέων και επιστημόνων, θα παρουσιασθούν στο κοινό ενδιαφέρουσες επιλογές σπουδών & επαγγέλματος που έχουν θετικές προοπτικές και που η πλειονότητα των ενδιαφερομένων δεν γνωρίζει.


Μάλιστα, οι παρουσιάσεις θα αφορούν και διαδικαστικά δεδομένα που σχετίζονται με τη δυνατότητα άσκησης επαγγέλματος, τις προοπτικές και τις δυνατότητες σπουδών και εργασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Η ενημερωτική εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές/τριες Λυκείου, γονείς, εκπαιδευτικούς και συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο/μενη, ενώ υλοποιείται για πρώτη φορά με βάση τους συγκεκριμένους πυλώνες.


Στόχος είναι οι συμμετέχοντες/ουσες να ενημερωθούν μέσα από τις επιμέρους εισηγήσεις για τις δυνατότητες επιλογής σπουδών και πέραν των Πανελλαδικών Εξετάσεων.


Παράλληλα, πριν και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρευρίσκονται στο φουαγιέ, σύμβουλοι σπουδών και στελέχη με στόχο να ενημερώσουν

αναλυτικά για τα επιμέρους θέματα και να επιλύσουν ενδεχόμενες απορίες των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν και πλούσιο ενημερωτικό υλικό.


Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και να υποβάλλετε την απαιτούμενη προεγγραφή σας, καθώς η συμμετοχή είναι ελεύθερη https://employ.edu.gr/4-diaforetikes-epiloges-spoudon-pera-apo-tis-panellinies-2023/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........