Δεκαπέντε νέες μόνιμες θέσεις γιατρών για τα νοσοκομεία του Λασιθίου

 Δεκαπέντε νέες μόνιμες θέσεις γιατρών για τα νοσοκομεία του Λασιθίου - Την ικανοποίηση του εκφράζει ο ΥΝΑΝΠ και Βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης


Στην προκήρυξη δεκαπέντε μόνιμων νέων θέσεων γιατρών για τα Νοσοκομεία Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας, αλλά και για το Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων προχωρά άμεσα το Υπουργείο Υγείας μετά από πρωτοβουλία του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτή Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα προκηρύσσονται :

  • Πέντε θέσεις για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου
  • Πέντε θέσεις για το νοσοκομείο Ιεράπετρας
  • Τέσσερις θέσεις για το νοσοκομείο Σητείας, και.
  • Μία θέση για το Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων


Εξάλλου πολύ σύντομα αναμένεται να προκηρυχθούν δύο ακόμη μόνιμες θέσεις γιατρών για το νοσοκομείο Ιεράπετρας (Διευθυντής Πνευμονολόγος, Επιμελητής Α’ Γενικής Ιατρικής) μόλις δημοσιευτεί το ΦΕΚ ανάληψης καθηκόντων τους.


Ο κ. Πλακιωτάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άμεση ανταπόκριση του υπουργείου Υγείας στο πάγιο αίτημα του νομού Λασιθίου για καλύτερη και ποιοτικότερη υγεία.


«Πρόκειται», τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης, «για μια πολύ σημαντική ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό των νοσοκομείων μας. Το διεκδικήσαμε και έγινε πράξη. Οφείλω να ευχαριστήσω την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κυρία Μίνα Γκάγκα που αφουγκράστηκε το πρόβλημα της περιοχής μας και έσπευσε να δώσει λύσεις».

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........