ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ: Πρώτο και με διαφορά για μία ακόμη χρονιά

 Για μία ακόμη χρονιά (2022) το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ αναδείχθηκε πρώτο στην ακροαματικότητα των ραδιοφωνικών σταθμών στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας FOCUS BARI.

Το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ είναι πρώτο τόσο στην ημερήσια όσο και στην εβδομαδιαία ακροαματικότητα και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τους άλλους ενημερωτικούς σταθμούς, γεγονός που αποδεικνύει, για μία ακόμη φορά, ότι το εμπιστεύονται οι πολίτες για την ενημέρωσή τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στα 35 χρόνια λειτουργίας του το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ παραμένει στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας.


Σύμφωνα με την έρευνα της FOCUS BARI, στην 4η θέση στην ημερήσια ακροαματικότητα και στην 3η στην εβδομαδιαία, βρίσκεται ο μουσικός σταθμός ΚΝΩΣΟΣ FM 100,6 που ανήκει στον ίδιο όμιλο με το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, όπως και το site ekriti.gr

Οι δύο σταθμοί μαζί συγκεντρώνουν την πλειοψηφία των ακροατών τόσο στην ημερήσια όσο και στην εβδομαδιαία ακροαματικότητα. Αναλυτικά οι πίνακες με τα στοιχεία της έρευνας της FOCUS BARI.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........