Οι Βαγγέλης Κύρης και Ανατόλι Γεωργίεφ στο διαδικτυακό κανάλι πολιτισμού του Heraklion Arts and Culture - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Οι Βαγγέλης Κύρης και Ανατόλι Γεωργίεφ στο διαδικτυακό κανάλι πολιτισμού του Heraklion Arts and Culture

 Ο Βαγγέλης Κύρης και ο Ανατόλι Γεωργίεφ μας μιλάνε για την τέχνη του, στο πλαίσιο των Φιλμ Ντοκιμαντέρ του Heraklion Arts and Culture «Έλληνες Εικαστικοί Καλλιτέχνες». Το ντοκιμαντέρ είναι πλέον διαθέσιμο, On demand, στη Ζώνη θέασης «Το Κελί του Καλλιτέχνη» και στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://youtu.be/K93TUkio6rI



Ο Βαγγέλης Κύρης γνώρισε τον Ανατόλι Γκεοργκίεφ στο απόγειο της ελληνικής οικονομικής κρίσης και έκτοτε οι δυο τους βρίσκονται σε σταθερό και συνεχή καλλιτεχνικό διάλογο. Το έργο Voyage Within είναι το πρώτο έργο των Κύρη & Γκεοργκίεφ ως αυτόνομο καλλιτεχνικό δίδυμο.


Ο Βαγγέλης και ο Ανατόλι εισάγουν κάτι νέο και ριζοσπαστικό στον κόσμο της φωτογραφίας, μέσα από πορτρέτα μεικτής τεχνικής όπου συνδυάζονται η φωτογραφία και το κέντημα.

Συντελεστές Σκηνοθέτης: Χρήστος Τόλης | Οπερατέρ: Μαρίλη Ζάρκου | Μοντάζ - Post|VFX: Γιάννης Ντουσιόπουλος | Αρχισυνταξία: Δήμητρα Σιούκα | Διεύθυνση Παραγωγής: Αλέξανδρος Κορομηλάς | Οργάνωση Παραγωγής: Sub Urban Images & Soundscapes


Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Εγγραφείτε τώρα στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου και παρακολουθήστε ζωντανά όλες τις on line πρεμιέρες καθώς και όλες τις παραγωγές του Heraklion Arts and Culture on demand!

Για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........