Τρία νέα videos αφηγούνται τις ιστορίες της πόλης των Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Τρία νέα videos αφηγούνται τις ιστορίες της πόλης των Χανίων

 Πόσα μπορεί να ανακαλύψει κανείς περπατώντας στην παλιά πόλη των Χανιών; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι πολλά και ενδιαφέροντα! Και αυτή τη μοναδική ταυτότητα της πόλης των Χανιών εξιστορούν τα τρία (3) νέα videos, Chania by Locals.Διακριτές διαδρομές που αφηγούνται την τοπική παράδοση και κουλτούρα παραδίδοντας μαθήματα ιστορίας, χειροτεχνίας και σύγχρονου πολιτισμού. Οι ντόπιοι που ξεναγούν τον ταξιδιώτη με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο στις εμπειρίες της πόλης. Ήχοι και νότες από την Κρήτη, που γράφτηκαν αποκλειστικά για τα νέα video, «ντύνουν» τα καρέ.
Η πρώτη διαδρομή, Chania by Locals | Venetian Harbor-


https://youtu.be/V8aLYSiwOzo 


Παρακινεί τον ταξιδιώτη να ξεκινήσει την περιήγηση του από το παλιό λιμάνι των Χανίων, με τη χαρακτηριστική ενετική ατμόσφαιρα. Καθώς τα βήματά του τον φέρνουν στη συνοικία της Σπλάτζιας και του Τοπανά με τα γραφικά δρομάκια του, τελικά καταλήγει στην εβραϊκή συνοικία και την Εβραϊκή Συναγωγή.Η ξενάγηση συνεχίζεται με το Chania by Locals | Koum Kapi-Tabakaria 


https://youtu.be/3HrksZTLDdU 


Στην παραλιακή συνοικία Κουμ Καπί και τα Ταμπακάρια, που μεταφέρουν τον επισκέπτη πίσω στον χρόνο και πλέον αποτελούν αγαπημένα σημεία συνάντησης των ντόπιων.


Κλείνοντας, η τρίτη διαδρομή Chania by Locals | Halepa & more, 


https://youtu.be/lqkiEzda9WQ


Συστήνει στον ταξιδιώτη την αριστοκρατική συνοικία της Χαλέπας και την οικία-μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου, τον οδηγεί στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων και τον μυεί στην τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας.


ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ