Μία πόλη της Κρήτης ανάμεσα στους 10 πιο ρομαντικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο!

 Είναι η εποχή του χρόνου που οι μέλλουσες να παντρευτούν αναζητούν το τέλειο ταξίδι του μέλιτος, με τις αναζητήσεις για τους “καλύτερους προορισμούς για μήνα του μέλιτος” να αυξάνονται κατά +450% τους τελευταίους δύο μήνες και τους “πιο προσιτούς ρομαντικούς προορισμούς” να αυξάνονται κατά +760%.


Φαίνεται ότι με τις τιμές να αυξάνονται, τα ζευγάρια αναζητούν τους καλύτερους προορισμούς διακοπών που δεν θα σπάσουν την τράπεζα.

Υπό αυτό το πρίσμα, οι ταξιδιωτικοί εμπειρογνώμονες του Planet Cruise συγκέντρωσαν τους καλύτερους προσιτούς ρομαντικούς προορισμούς από όλο τον κόσμο.


Οι ειδικοί καθόρισαν τα αποτελέσματα αναλύοντας παράγοντες όπως το κόστος ενός γεύματος για δύο, οι τιμές των ξενοδοχείων, οι τιμές των ταξί και ο αριθμός των ρομαντικών εστιατορίων.

Οι παράγοντες που χρησιμοποιήθηκαν είναι οι ακόλουθοι

Ρομαντική τιμή γεύματος – Το μέσο κόστος ενός γεύματος τριών πιάτων για δύο άτομα, σε ένα εστιατόριο μεσαίας κατηγορίας.

Τιμή ενοικίασης ξενοδοχείου – Η μέση τιμή μιας διανυκτέρευσης σε ένα ξενοδοχείο/ενοικιαζόμενο κατά τους τελευταίους 3 μήνες, όπως αναφέρεται στο alltherooms.

Τιμή διαδρομής με ταξί – Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με ταξί 5 μιλίων.

Αριθμός ρομαντικών εστιατορίων – Ο αριθμός των εστιατορίων για κάθε τοποθεσία, που παρατίθενται στο tripadvisor με την ένδειξη “ρομαντικά”.

Οι παράγοντες αναπροσαρμόστηκαν ως εξής:

Τιμή ρομαντικού γεύματος – Οι χαμηλές τιμές λαμβάνουν υψηλή βαθμολογία. Οι υψηλές τιμές παίρνουν χαμηλή βαθμολογία.

Τιμή ενοικίασης ξενοδοχείου – Οι χαμηλές τιμές λαμβάνουν υψηλή βαθμολογία. Οι υψηλές τιμές λαμβάνουν χαμηλή βαθμολογία.

Τιμή διαδρομής με ταξί – Οι χαμηλές τιμές λαμβάνουν υψηλή βαθμολογία. Οι υψηλές τιμές λαμβάνουν χαμηλή βαθμολογία.

Αριθμός ρομαντικών εστιατορίων – Οι υψηλές τιμές λαμβάνουν υψηλή βαθμολογία. Οι χαμηλές τιμές λαμβάνουν χαμηλή βαθμολογία.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........