Την Κυριακή 9 Απριλίου το 20ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

 Το 20ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου διοργανώνουν την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 οι περσινοί νικητές "Χοιροκίνητοι" ο Δήμος Ηρακλείου, η ΔΗΚΕΗ, η Περιφέρεια Κρήτης υπό την αιγίδα της «Ακαδημίας των Allegri».


Μέσα από μια σειρά γρίφων, αναζητήσεων και παιχνιδιού οι εκατοντάδες συμμετέχοντες ανακαλύπτουν την πόλη,  γνωρίζουν άγνωστες πτυχές της καθώς και σημαντικό μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της.

Η φετινή διοργάνωση έχει τίτλο "Ex Libris" και αρχίζει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής.





Η συμμετοχή στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού είναι δωρεάν, ενώ η νικήτρια ομάδα αναλαμβάνει την οργάνωση και διεξαγωγή του επόμενου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού. Οι εγγραφές γίνονται στο περίπτερο των διοργανωτών στα Λιοντάρια, καθημερινά από 11:00 - 14:00 και 18:00 - 21:00 μέχρι και τις 7 Απριλίου.


Για πρώτη φορά, με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων παιχνιδιού, θα διοργανωθεί ένα παιχνίδι γιορτή στις 8 Απριλίου, μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας. Σας περιμένουμε!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.xoirokinitoi.gr

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........