Την Πέμπτη 11 Μαΐου η κεντρική ομιλία της Ελένης Βατσινά

 Την Πέμπτη 11 Μαΐου η κεντρική ομιλία της Ελένης Βατσινά Θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική της ομιλία στην αίθουσα "Φουγάρο" στο Ηράκλειο


Κλιμακώνει την προεκλογική της καμπάνια η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά. Την προσεχή Πέμπτη 11 Μαΐου, στις 20:00, θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική της ομιλία στην αίθουσα "Φουγάρο" (κτιριακό συγκρότημα "Αθηνά", Λ.Ικάρου 9) στο Ηράκλειο.



Απευθυνόμενη σε όλες τις κοινωνικές και παραγωγικές ομάδες, θα περιγράψει το όραμά της για μία ζωή ανθρώπινη και ουσιαστική για κάθε πολίτη, όπως αυτή εκφράζεται και μέσα από το πολιτικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.


Η Ελένη Βατσινά, το τελευταίο διάστημα, παράλληλα με τις περιοδείες και τις επαφές της οργανώνει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της κεντρικής της ομιλίας, που θα αποτελέσει και προοίμιο της καθόδου του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κρήτη, λίγες ημέρες μετά.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........